Köp din cykel av oss

Söker du en riktigt bra cykel till ett riktigt bra pris – kom till oss! Vi har gott om fina cyklar i butiken och skulle det vara som så att det du söker inte finns hos oss kan vi hjälpa dig att hitta din drömcykel till ett vettigt pris.

Kanske du vill ha en riktig ”teamcykel” från något proffslag. Våra tentakler når kanske inte överallt men de når långt…

Fördelen med att köpa en ”begagnad” cykel är många. Likt bilar har cyklar ett otroligt högt värdetapp de första åren; knappt halva värdet är kvar efter ett år. För en långt mindre summa pengar får du en MYCKET bättre cykel än om du köper en ny. Har cykeln några år på nacken så får du en ”proffscykel” för pengar som skulle räckt till en ytterst medioker ny cykel.

Med en bättre cykel blir cyklingen roligare och då värdefallet blir betydligt mindre på en begagnad cykel blir din ekonomiska kalkyl också mycket bättre. Pengar som du kan använda till annat.

Våra cyklar är genomgångna och håller en hög klass så ett köp hos Second Hand Bike är både säkert och bra för plånboken.

Söker du en ny cykel så kan vi givetvis även skaffa fram en sådan åt dig. Allt från en vanlig standardhoj till att cykla sakta och lugnt till mataffären till ett specialbeställt måttbeställt italienskt racerspjut som du garanterat INTE kommer att möta på de svenska vägarna.

Välkomna in!