Hur bra rundtramp har du – testa det hos oss

Nej, du behöver inte dyra maskiner och en massa elektronik för att veta hur bra rundtramp du har. Med Dr Herberts ”Rundtrampsindikator” får du svar på en sekund hur bra du för runt pedalerna.

Vågar du prova?

Ivan Pavlov fick nobelpriset 1904.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ivan_Pavlov

Hans inlärningsmetoder använder vi vid för förbättring av trampteknik vid avancerad cykling.

Har du en cykel med utanpåliggande vevlager och bor nära Stockholm så kan du bli den alla första att testa vår teknikcykel för trampteknik.

En hund kan inte läsa och prata men med akustisk signal förstå hunden vad som gäller. Cyklisten är ingen Pavlov-hund men med en signal förstå cyklisten när det klickar att tramptekniken inte är optimal.

Vi ger inga grafer från en massa datorer hur effektivt rundtramp du har  – Nej, här räcker det med att  inget ”klick-klack” hörs från systemet -det ska vara tyst – då gör du rätt! 

Vårt system är helt mekaniskt. Ingen utvärdering efter träningen vid datorn är nödvändig. Hur du trampar i pedalen få du direkt av systemet i realtid under ditt träningspass förmedlat.

Tänk på att testa din trampteknik om den är acceptabel eller inte, tar endast 0,6 sekunder. Den tiden för tester av denna dignitet är världsrekord.

Du få inga diagram med dig hem efter en test eller träningen. Med vårt system träna du med båda benen samtidigt vilket sparar tid. Träna ett ben åt gången tar dubbelt så länge tid i anspråk.

Vi håller våra konkurrenter inte hemliga. Du kan åka till Freiburg till radlabor och inhandla en ”manick” för 180 000: kr – helt elektronisk. Inbyggnadstiden i din cykel är cirka två timmar

Vi monterar vårt system på din cykel på knappt 1 minut om du har utanpåliggande vevlagerskålar för Shimano-vevar.

 Välkomna in!