Hyr transportväska till cykeln för resan till våren

Nu kan vi även erbjuda uthyrning av cykelväskor, dvs sådana väskor som du packar din cykel i för att ta med den på flyget till våren i vår.

Vi har två modeller att erbjuda för uthyrning: Polaris ”Axial Pod Bike Case” samt ”Cargo Bag”.

Vi tar mellan 500-700 kr för en vecka/resa lite beroende på exakt reslängd. Hör av er så kommer vi överens om ett pris.

Axial Pod Bike Case

Cykelväska i en hybridkonstruktion av lättviktsformad EVA-bas med ett robust 600D tyg. Basen har integrerade hjul och inre förstärkningsstänger för styvhet. Basen innehåller ett inbyggt skumblock med monteringssystem med banden för att hålla cykelramen på plats.  Det finns ytterligare remmar och skumdelare på övre delen som håller ramen, stolpen och styret säkert på plats. Hjulen är lagrade i vadderade hjulfickor på ena sidan. En unik lösning är de avtagbara förstyvningsarken som stöder ytterhöljet. Axial kan vikas till en tredjedel i full storlek när den inte används – perfekt för förvaring i ett hotellrum eller lägenhet när du reser. Flera bärhandtag runt väskan gör Axial-hanteringen enkel. Utformad för långa cykelturer. Klarar cyklar med olika hjuldiameter; (26″,  650b, 29″ och 700.

Veckorhyrningspris: 700 kr

Cargo Bag

En uppdatering av den ursprungliga Polaris Cargo Bag. Väskan erbjuder enkel lagring och transport för ett stort antal olika cyklar, från racercyklar till feta cyklar. Detta är den perfekta väskan för att transportera din cykel till något äventyr.

Carbo Bag har under många år använts av cyklisterna i proffslaget Francaise des Jeux men även av mängder av vanliga cyklister.  Cargo Bag är perfekt för att transportera cyklar med lätthet tack vare en mängd förbättrade funktioner. Den nya modellen innehåller flera polypropylenbälteshandtag och uppgraderade hjul för att ge användaren större stabilitet och kontroll vid transitering. Den är ännu enklare att lagra och stoppa undan väl framme på resmålet.
Veckorhyrningspris: 600 kr
För längre perioder kontakta oss för offert.
info@secondhandbike.se